ÇOCUKLARIMIZLA CUMHURİYET BAYRAMINI ÇOŞKU İLE KUTLADIK

İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Çocuk Hematoloji Onkoloji Bilim Dalı’nda tedavi gören çocuklarımızla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşku ile kutladık.

Konferans salonunda yapılan etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet KİZİR; Çocuk Hematoloji Onkoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve ÇOKSEV (Çocuk Kanserleri Sevgi ve Dayanışma Derneği) Başkanı Prof. Dr. Rejin KEBUDİ Cumhuriyet Bayramı’nın önemini anlatan konuşmalarını yaptılar. Ata’mızın Cumhuriyet’i yarının büyükleri olan çocuklarımıza emanet ettiğini vurguladılar. Hastane okulu öğretmenimiz Ömer BORAN’ın konuşmasını takiben hastanede tedavi gören çocuklarımız da şiirlerini okudular. Tören hep birlikte söylenen şarkılar ve ikramlarla devam etti.

Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun…