Engellilik Araştırmaları Daveti

Değerli Katılımcılar,

Sizleri, Engellilik Araştırmaları-Dünden Bugüne Engellilik Konferansına davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Konferansımız 15-16 Kasım 2018 tarihlerinde, İstanbul’un eşsiz tarihi yarım adasında yer alan İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Engellilik Araştırmaları Konferansında disiplinler arası bir buluşmayı hedefliyoruz. Dünden Bugüne Engellilik temasının seçildiği toplantının amacı, Türkiye’de engellilik tarihi ve sosyokültürel süreçleri ile ilgili kaynak oluşturmaktır.

Her disiplinden araştırmacılar, eğitimciler, lisans üstü öğrenciler ve profesyoneller yazılı ve/veya görsel-işitsel (video-film,vb) bildirilerle başvuru yapabilirler.

Yazılı bildiriler arasından değerlendirme kurulu tarafından seçilen bildirilerin tam metinleri, “Engellilik Tarihi” kitabında basılacaktır. Görsel-işitsel bildiriler ise Engellilik Araştırmaları Arşivinde saklanacaktır.

Konferansla ilgili tüm ayrıntılı bilgilere web sitemizde bulabilirsiniz. http://engellilikarastirmalari.istanbul.edu.tr/

Saygılarımızla Düzenleme Kurulu

BİLDİRİ BAŞLIKLARI

Engellilik Tarihi